Ateljén och Galleriet på Strandvägen 34 i Motala

För några år sedan byggde jag om i den stora lokal på 120 kvm som jag hyr av HSB i Motala. Från att ha varit ett enda stort rum delade jag av det med en mellanvägg och fick på så sätt både en fungerande ateljé och ett galleri som passar för visningar och träffar med olika företag och föreningar. En vänlig granne hjälpte mej med att sätta upp LEDljus runt väggarna och det bidrar till en ombonad miljö där färg och form kommer till sin rätt.

Är Du med i en förening eller ett mindre företag så ordnar jag en trevlig afton. Konst blandad med lite gott att äta och trevlig samvaro i en väldigt speciell miljö. Alltid mycket uppskattat av våra besökare. Vissa vill gärna prova på att själva skapa i lera och det går lätt att hantera i mindre grupper.

I min ateljé är det många projekt på gång samtidigt

Har man målat i mer än femtio år så kan det vara svårt att veta vad man ska göra nästa dag men faktum är att det har för mej aldrig varit några problem att hitta nya objekt. Ibland tittar man på en tidigare målning och vill göra om den eller kanske vinkla den på ett något annorlunda sätt och då gör man det. So what, blir den bättre så är jag nöjd, alternativt så ställer man undan den på ett undanskymt ställe i väntan på att inspirationen ska flöda åt det hållet en annan gång.