Några exempel:

 

 

 

Här är ett litet collage på bilder som jag gjort under senare

år och kanske kan inspirera Dej till en egen porträtt-tavla.

 

För alla uppvaktningar

 

Att överlämna en tavla med ett personligt porträtt, fyllt med sånt som verkligen beskriver den som uppvaktas blir ofta födelsedagens höjdpunkt. Alla som får uppleva sig själv i tecknad form omgiven av sina favoritprylar ser tavlan som en av de bästa presenterna.

Som ingen har förväntat sig, inte minst den som är porträtterad.

 

Mina teckningar är inga karikatyrbilder. Jag vill att den som får tavlan ska känna igen sig både till form och utseende. Huvudet gör jag som regel lite större för att inte bilden ska framstå som ett avbildat svartvitt foto.

När Du beställer en tavla så gör jag den nästan precis så som du vill. Du bestämmer innehållet, vilken miljö bilden ska symbolisera, vilka tillbehör som ska vara med, loggor, symboler osv. Varje liten detalj som  påminner om något personligt eller upplevt förhöjer tavlans värde och speglar tillbaka givarens känsla och sinne för personliga reflektioner.

Det blir en present som för all framtid kommer att förmedla glädje och roliga minnen.

 

 

 

                   

 

Mina kunder

Jag har ett antal återkommande kunder som tycker att en porträtt tavla är en perfekt present till vänner, kunder, anställda och andra som ska uppvaktas av olika skäl. Bl a Polisen i Motala har i 28 år beställt en tavla som ges till en polisman eller kvinna som  gjort något kul eller nyttigt. Motala AIF och Vätternrundan ger också tavlor i present både internt och externt. ICA, Räddningstjänsten i Mjölby, Vägverket i Linköping är andra som uppvaktat med porträtt tavlor. Idrottsföreningar och organisationer är andra kundgrupper som anlitar mej vid olika tillfällen.

Tillbaka till startsidan >