• Hasse Ström heter jag och arbetar och bor i Motala tillsammans med min hustru Anette och nya labben Hulda. 

  OBS! Vargen tillhör Kolmårdens Djurpark. Vår labrador är något mindre!
  Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är som frilansande illustratör, reklamproducent och grafisk formgivare åt näringslivet. Under en tid också som tidningstecknare.

  Som porträtt-tecknare har jag arbetat länge och har en ständig glädje i att få teckna personer i alla möjliga och omöjliga situationer.

  Jag har tecknat humoristiska minnestavlor till Vätternrundan och Folkracefestivalen i många år och är representerad med 28 tecknade årstavlor i Motalas Polishus.

  Mängder av mina teckningar har reproducerats på olika trycksaker. Idag finns en kollektion av humoristiska bilder på T-shirts och säljs via en site som heter http://hassestrom.spreadshirt.se 

  En annan av mina verksamheter är reliefmålningar. Om Du är intresserad kan Du se det under fliken Ateljé/Galleri.

  Jag gillar också segling och är medlem i Motala Segelsällskap MSS.

 •  Här kan Du läsa lite om min gamla Merca från 1969 >
 •  

Bakgrund

Jag är yrkesverksam tecknare och illustratör sedan mer är femtio år tillbaka så jag har en gedigen erfarenhet i ryggen. Många projekt har passerat mitt ritbord och fler blir det. Jag har återkommande kunder som uppskattar det tecknade budskapet både privat och i näringslivet.

Företaget

Handelsbolaget Hans Bilder kom till någon gång på sjuttiotalet. Som frilansande tecknare kom jag i kontakt med många reklambyråer, fotografer och massmediafolk som gav mej uppdrag av de mest skilda slag. Under ett antal år var jag mycket anlitad som airbrushartist med fotoretuscher som specialitet. Tre år arbetade jag frilans på ett grafisk reproföretag vilket jag senare haft nytta av som producent av tryckt media. Ägnar nu mycket tid åt att utveckla webbsidor till mina kunder.

Mycket av arbetet  är knutit till Macdatorer och Adobe.

Penna och penseln är ändå det jag gillar allra mest.